Velkommen til G. O. Fodpleje

 

 

 

Arcopedico sko

Sig farvel til ømme fødder


Et par sko, som tilpasser sig foden og ikke klemmer og trykker. Lyder det som en drøm? Arcopédicos brede udvalg af komfortsko kan gøre drømmen om afstressede og sunde fødder til virklighed.

Kender du fornemmelsen af at have ømme og trætte fødder efter mange timer på benene? At skoene strammer og føles flere numre for små?
Mange danskere kender til "problemfødder", som gør ondt og begrænser de daglige aktiviteter. Men sådan behøver det ikke at være.
Arcopédico tilbyder en række forskellige komfortsko, som aflaster fødderne og er behagelige at have på. "Man mærker slet ikke, at man har sko på" er en typisk bemærkning, når en person prøver et par Arcopédico sko for første gang.

Det enestående ved Arcopédico er, at skoen tilpasser sig foden – ikke omvendt! Både sålen og overstykket har en enestående fleksibilitet, som garanterer, at skoene aldrig trykker eller strammer om foden. De tager kort sagt facon efter fødderne og har samtidig den evne, at de støtter dagen igennem, så fødderne aflastes og afstresses. På den måde opnås en optimal komfort og på længere sigt sundere fødder.

En af hemmelighederne bag Arcopédicos unikke komfort er den specielle sål. Sålen understøtter fødderne på en sådan måde, at der opnås en anatomisk korrekt kropsholdning, hvorved både fødder, ben, lænd og ryg aflastes. Resultatet er, at ømhed og træthed minimeres eller i bedste fald helt forsvinder. 
Arcopédico har i dag et udvalg, som dækker mange behov. Om sommeren er de mange slags sandaler i strik og læder en sand nydelse at have på, og om vinteren tilbyder støvler og sko i superblødt gedeskind at værne mod sne, slud og kulde.
Derudover har Arcopédico flere modeller, som året rundt kan bruges som indendørs skifte- og aflastningssko. Skoene findes i mange farver og designs, som passer både mænd og kvinder. Fælles for alle modeller er en fin kvalitet og en suveræn komfort.

 

Se mere på www.arcopedico.dk

 

 

 

 

G.O. Fodpleje - Mobil Fodpleje - tlf.: 9713 3738 - email: gofod@gofod.dk